Wanneer heb jij jezelf ‘Me Time’ cadeau gegeven?

Sinds een jaartje ga ik elke woensdagochtend wandelen met een vriendin. Ik woon in een prachtige, bosrijke omgeving en iedere keer vinden we weer nieuwe wandelroutes niet al te ver van huis. De laatste tijd hebben we ons tempo en het aantal kilometers flink op opgeschroefd, heerlijk die lichamelijke inspanning. Op doordeweekse dagen is het ook rustig in het bos, dus dan kan je ook fijn je hoofd leeg maken en eens goed bijkletsen. Die gesprekken met mijn vriendin zijn erg waardevol, soms diepgaand en soms gaan ze nergens over.

Toen ik mijn bedrijf ging opstarten heb ik een afspraak met mezelf gemaakt; die wandelingen die houden we er gewoon in. Op woensdagochtend is Virtual Assitance 4 you dan ook gesloten en ben ik even onbereikbaar. Natuurlijk kan ik die ochtend gebruiken om te werken want er is altijd wel wat te doen, maar die 3 uurtjes geven me juist weer de energie voor de rest van de week…

Dit is een cadeau aan mezelf!

Laat een reactie achter

error: Content is protected !!